ARROSTO

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 128 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Arrosto. Meer weten? Ontdek meer

15 jan 2023 om 0:38 Super snel geleverd. Lekker zoals altijd!
6 jan 2023 om 20:08 Bestelling voor de deur gezet zonder aan te bellen. we zagen toevallig de auto voor de deur stoppen. Bel deed het gewoon. De bestelling viel helaas ook tegen. Vulling van ravioli minimaal te duur voor wat men krijgt. We bestellen volgende keer elders
27 nov 2022 om 20:33 Besteld voor 18.30 uur. Werd eerst 18.40 uur en daarna nog eens 49 minuten later. 1 gerecht zonder roomsaus gekregen. Droge (tar)tuf(o)....1 gerecht was prima. Helaas, maar hier bestel ik niet meer
27 nov 2022 om 19:18 Te weinig groenvoer bij de pizza Taco, bodems mochten iets donkerder. Wel super smaak
6 nov 2022 om 20:12 Ik had alles netjes en warm gekregen op de gekozen bezorgtijd. Het eten was wederom verrukkelijk
16 sep 2022 om 15:26 Top
3 jul 2022 om 9:17 Snel geleverd, netjes verzorgd en lekker eten!
28 mei 2022 om 21:18 De bestelling was incompleet. Een “kleine frisse salade” voor €3,95 ontbrak. Deze werd na bellen en nog eens 40 min wachten nagebracht maar was een zakje droge sla zonder dressing of enige aankleding, en dat voor die prijs. Het leek haast een grap.
28 mei 2022 om 20:49 Het eten was prima!
28 mei 2022 om 19:37 Lekkere pizza's, keurig op tijd bezorgd. 4 sterren ipv 5 omdat we ze wel wat aan de dure kant vonden
23 mei 2022 om 23:37 Eten was verrassend. Echter veel te zout van smaak. Erg jammer!
16 mei 2022 om 11:24 Veel te lange levertijd en prijs kwaliteit niet in verhouding met elkaar. Daarbij waren de Pizza en de pasta niet meer warm.